JUSTE DEBOUT ESPANYA  2019
HIP HOP - HOUSE - POPPING - LOCKING -

JUSTE DEBOUT TORNA A BARCELONA!
 

Juste Debout, la més gran i prestigiosa competició de danses urbanes del món, torna a Barcelona el 2019. Juste Debout Spain ha estat organitzat prèviament a Mataró el 2012, a Granollers el 2013, a Barcelona el 2007, 2016 i 2018 i a Bilbao el 2017. L’any 2019 es celebra la 17ª edició de Juste Debout!
 

El tour mundial Juste Debout visitarà 15 països arreu del món entre desembre de 2018 i març de 2019. Els guanyadors de cada categoria de la preselecció de Barcelona, viatjaran a la final mundial de París (França) el 3 de març de 2019 per a competir pel desitjat premi de ser el guanyador de Juste Debout (títol considerat no oficial).
 

És una perfecta ocasió per als ballarins espanyols de danses urbanes per a mostrar les seves habilitats, compartir amb altres ballarins arribats de tot el món i aprendre de les llegendes de la dansa urbana.

El coreògraf i ballarí Bruce “Ykanji” Sone va organitzar Juste Debout per primera vegada a París el 2002 per a recolzar les danses urbanes “de peu” (Hip Hop Newstyle, House, Locking i Popping) per a equilibrar la balança amb tots els concursos de breakdance repartits pel món.16 anys després, Juste Debout s’ha convertit en l’esdeveniment de dansa urbana més reconeguda i més important del món. La competició és coneguda pel seu bon ambient, el ball de bona qualitat i, no menys important, el seu panell de jutges que es compon sempre de persones reconegudes i llegendes del món de la dansa urbana. I també serà així el 2019.

La 17ª edició de Juste Debout presenta un jurat amb les estrelles internacionals Tony
Mc Gregor (USA), TweetBoogie (USA), Nelson (FRA) i Manu (FRA).

 

Snipes Juste Debout Spain 2019 tindrà lloc a la SALA BARTS on hi haurà més de 300 ballarins vinguts de tot el món i està prevista l’assistència d’uns 1.000 espectadors. Al 2016 i 2018, Juste Debout Spain a Barcelona va tenir ballarins procedents de 30-33 països diferents.

El format de la competició és de batalles 2vs2 a Hip Hop, House, Popping i Locking i batalles 1vs1 a la categoria de "Junior Dance Tour". 
Els guanyadors de la preselecció espanyola de cada estil participaran directament a la final mundial de Juste Debout a París el 3 de març de 2019 on les millors 16 parelles i ballarins d’experimental del món de cada estil, es trobaran i batallaran pel prestigiós títol de campió de Juste Debout. Els altres participants seran classificats en les preseleccions organitzades a el Japó, Xina, Corea, Tailàndia, Costa d'Ivori, EUA, Suïssa, Regne Unit, Itàlia, Suècia, Àustria, França, Alemanya i Bèlgica. La final tindrà lloc al Accor Hotels Arena on l’esdeveniment atrau a més de 16.000 espectadors i una audiència de més de 140.000 espectadors per a la retransmissió en directe!
 
Snipes Juste Debout Spain 2019 està organitzat per Streetlevel Production & Management i Casasampere Sisters en cooperació amb Snipes.

 

Copyright © 2017 Streetlevel Ltd. All Rights Reserved.